Kategorier
Ikke kategoriseret

Forskel på skorstene?

Der er noget fascinerende over de produkter, hvor vi ikke rigtig ser nogen forskel afhængig af, om produktet kommer fra den ene eller den anden producent. Sådan har jeg det med flere forskellige ting.

Det skyldes i virkeligheden nok mest, at jeg ikke har den fornødne viden om produktet. Derfor er jeg ikke i stand til at se de detaljer, som adskiller ét produkt fra et andet. Et eksempel på dette kunne være skorstene. Jeg er klar over, at der på mange private boliger er muret en skorsten op, som udleder røg fra en ligeså installeret pejs. En skorsten er vel dybest set en skorsten, uanset hvilken murer der har været på opgaven.

Ved siden af den private skorsten, så har vi også en kategori med industriskorstene. De er oftest udført i stål, og der er derfor tale om egentlige stålskorstene. Bag de blanke ydre, er jeg dog ikke i tvivl om at der findes forskellige former for teknologi, som gør den ene skorsten anderledes fra de andre.

Det kræver derfor en grad af kendskab til produktet, og indtil jeg har den, så vil de stadigvæk bare være ens.

 

1109803_76609202