Kategorier
Ikke kategoriseret

Julebag

Ingen jul uden julebag.

De store mængder af julebag, er selvfølgelig en helt fundamental del af enhver jul. Udover de traditionelle småkager, bør man selvfølgelig også udvide sortimentet med de lidt større kager. Især de kogte kager er en klar favorit, et eksempel på disse kan være både klejner og berlinere. Der findes forskellige versioner af begge af de nævnte bagværk. Derudover skal der også helst være et stort udvalg af småkager. Vaniljekranse, brunkager, pebernødder, fedtebrød samt jødekager. Derudover må vi endelig ikke glemme konfekten.

Man kan se det på den måde, at alle de ting som jeg allerede har nævnt, er en slags basisvarer, som bør indgå i et hvert julesortiment. Konfekten er derimod det ekstra lille pift, som kan være med til at gøre det til en ekstra god jul. Jeg har endnu ikke, fået fremstillet så meget bagværk eller konfekt.

Men jeg må nok hellere snart komme i gang, hvis jeg skal nå det inden jul.

 

1438194_38945198