Kategorier
Ikke kategoriseret

Flyers til folket

Jeg tror de fleste, som har gået en tur ned igennem deres handelsstrøg, også har oplevet at få stukket en flyer i hånden. Der er efterhånden gået sport i, at bruge flyers til at sprede sit budskab. Det kan være alt fra et pludseligt tilbud, et kommende event, eller et budskab af den ene eller anden slags, som man ønsker at sprede.

Der kan selvfølgelig være mange gode grunde til, at man vælger at bruge flyers som en del af sin markedsføring. Men det virker dog umiddelbart til, at en flyer typisk har sin berettigelse ved budskaber som skal deles her og nu. Samtidig er det relativt billigt, og ofte hurtigt at få udført tryk af flyer hos de forskellige trykkerier. Du vil næsten altid kunne finde et lokalt trykkeri, som kan lave et godt tilbud på tryk af flyers.

Der er med andre ord, mange gode grunde til, at du skal bruge flyers næste gang du har et budskab du skal have spredt på en effektiv måde.