Kategorier
Ikke kategoriseret

Her eller der

I en verden af forskellige former for hosting, så gælder det selvfølgelig om at holde tungen lige i munden, og vælge den type som passer til ens behov.

Først og fremmest må man også sige, at der kan være stor forskel på hvilke former for hosting man kan have brug for som privat i forhold til hvilke former man har brug for til erhverv. De fleste mennesker kender vel til cloud eller skyen i et eller andet omfang. Her gemmer man en masse forskellige data, og det er sådan cirka det. Det er primært for ens egen skyld og tilgængelighed. Men for virksomheder kan der være mange flere ben at stå på. Eksempelvis med IT hosting, hvor man hoster hele IT systemer centralt, og lader brugerne logge på via et stykke klient software.

På den måde, får brugeren en illusion af at sidde og arbejde med et system lokalt på sin computer, men i virkeligheden bliver det hele afviklet centralt på en server. Den form for hosting, vil aldrig rigtig blive aktuel for private. Det kræver ganske enkelt en anden volumen af computere, før det for alvor bliver attraktivt.

cable-1568222