Kategorier
Ikke kategoriseret

De letteste penge

Generelt tror jeg godt at man kan sige, at webshops kæmper lidt med deres ry. De er mindre fine end traditionelle butikker. Det er hobby projekter, og de kræver dybest set ikke så meget arbejde. Antagelsen er nok dybest set forkert, men det kræver nok noget tid før det slår helt igennem.

Det er givetvis et levn fra da internettet var ungt, og ingen rigtig kunne forstå eller forholde sig til hvad det var for en størrelse. Tiden viser dog, at omsætningen på webshops bare er stigende. Derfor bør man efterhånden også tage det mere og mere seriøst. Men er det så bare let tjente penge? Der findes vel ganske få penge her i verdenen, som er let tjente – dette gælder også på internettet. For fra en opfattelse af, at webshops er niche og for de få. Så er realiteten vel netop en anden. Der kommer flere og flere webshops, og konkurrencen bliver bare hårdere.

Derfor kræver det også, at man hele tiden sørger for at ens webshop tager sig bedst muligt ud. Dét kræver hårdt arbejde – og så er pengene slet ikke så let tjent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA