Kategorier
Ikke kategoriseret

En hård vinter

Det føles som et øjeblik siden sommeren smeltede landet, nu er efteråret endda også snart slut og vintermånederne står og tripper for at komme igang. Nu er det spændene, om vinteren bliver lige så kold som sommeren var varm. Jeg er faktisk ikke sikker på, om det er et ønskescenarie eller ej. Men tiden må jo vise, hvordan det hele udvikler sig.

Hvis det bliver så koldt, kan man nærmest frygte at der kommer dødsfald sammen med kulden. Det samme gjorde sig nærmest gældende med varmen. Det er selvfølgelig det værst tænkelige, og forhåbentligt får vi bare en mild vinter, til glæde for langt den største del af befolkningen.
Det er i grunden interessant, hvordan netop vejret altid er genstand for diskussion. Måske fordi ingen kan gøre noget ved det, og det derfor er det oplagte at starte en diskussion over, hvor ingen aldrig rigtig får afgørende indflydelse.

Uanset hvad, så glæder jeg mig ihvertfald til at se hvordan vinterens vejr udarter sig. Jeg tror ikke det bliver kedeligt.