Kategorier
Ikke kategoriseret

Er det nok at låse døren?

I disse tider virker det til, at det er en øget og stor efterspørgsel på alarmsystemer. Det er ikke længere nok, at vi låser efter os når vi går. Mange ønsker en øget sikkerhed ved, at de også kan tilkoble en alarm, og dermed sikre at virksomheden monitoreres når vi har forladt den.

Så vidt jeg forstår, så kommer alarmsystemer i mange størrelser og omfang. Fra at sikre døre og vinduer, til bevægelsessensorer, videoovervågning og meget mere.
Det er vel nærmest kun fantasien der sætter grænser, for teknologien er efterhånden så udvidet at man kan få nærmest alt hvad man kan tænke sig til.
Det betyder også, at man ved at blande forskellige teknologier, kan opnå en meget høj sikringsgrad.

Derfor må man også sige, at man skal gøre op med sig selv, hvor høj en sikkerhed man faktisk har brug for. For al sikring kommer selvfølgelig med en pris. Mange systemer er heldigvis opbygget i moduler, så man løbende kan udvide og nedgradere. På den måde, kan man skabe et alarmsystem som hele tiden dækker det aktuelle behov.